geen sisnaal van SES-5

geen sisnaal van SES-5

Berichtdoor Bathurst Zuid Afrika » do 08 nov 2012, 13:38

Sinds vanmorgen (8 november) is er geen signaal meer van van de SES-5 sataliet.
Weet iemand wat er aan de hand is? Andere kijkers hebben het zelfde probleem, dus ik denk niet dat het aan mijn instalatie ligt.
Groeten,
Hans
Bathurst Zuid Afrika
 
Berichten: 9
Lid geworden op: vr 10 jun 2011, 09:29

Re: geen sisnaal van SES-5

Berichtdoor spaansen » do 08 nov 2012, 14:09

Idem hier in Addis Ababa, Ethiopie.
Ligt dus niet aan de decoder of schotel.
Langs verschillende manieren heb ik geprobeerd BVN hiervan de verwittigen maar nog geen reaktie.
Het lijkt dat de hele transponder eruit ligt. Ook Deutsche Welle, TV5 orient, france 24 fr, france 24 en zijn verdwenen.
Jos Spaansen,
Addis Ababa, Ethiopia.
spaansen
 
Berichten: 24
Lid geworden op: zo 07 aug 2011, 10:20
Locatie: Addis Ababa, Ethiopia

Re: geen sisnaal van SES-5

Berichtdoor spaansen » do 08 nov 2012, 14:22

Alsof de duvel.....

SES-5 doet het weer!
Jos Spaansen,
Addis Ababa, Ethiopia.
spaansen
 
Berichten: 24
Lid geworden op: zo 07 aug 2011, 10:20
Locatie: Addis Ababa, Ethiopia

Re: geen sisnaal van SES-5

Berichtdoor jw » do 08 nov 2012, 16:30

Dit bericht is geschreven als forumlid, tenzij ondertekend als moderator.
Voor leden met ontvangst/schotel installatie vragen/problemen is het handig als zij hun locatie vermelden.
Gebruikersavatar
jw
 
Berichten: 640
Lid geworden op: vr 09 apr 2010, 19:29
Locatie: Solana de Cabañas, Spanje

Re: geen sisnaal van SES-5

Berichtdoor BVN programmering » do 08 nov 2012, 20:58

Als gevolg van een fout tijdens onderhouds werkzaamheden bij het opstraalstation in Luxemburg, was het signaal van BVN via de SES-5 satelliet vanochtend vele uren onderbroken.
BVN programmering
 
Berichten: 110
Lid geworden op: ma 11 jan 2010, 09:50

Re: geen sisnaal van SES-5

Berichtdoor keesvankooten » zo 18 nov 2012, 09:07

Zit hier in windhoek Namibia maar ook hier al meer dan een maand geen BVN meer. Jacmat de installateur kan die ses5 onmogelijk vinden! Irritant hoor, dure installatie gekocht een jaar terug nu nix meer. Iemand tips. Die satelliet lijkt onvindbaar.
keesvankooten
 
Berichten: 3
Lid geworden op: vr 19 okt 2012, 20:08

Re: geen sisnaal van SES-5

Berichtdoor jw » zo 18 nov 2012, 09:27

Jacmat lijkt me dan niet zo'n heel slimme installateur. Het enige wat hij had moeten doen is in het decoder menu de naam Astra4A veranderen in SES5 en dan even een zenderzoek doen. Had je trouwens ook zelf even kunnen doen.
Dit bericht is geschreven als forumlid, tenzij ondertekend als moderator.
Voor leden met ontvangst/schotel installatie vragen/problemen is het handig als zij hun locatie vermelden.
Gebruikersavatar
jw
 
Berichten: 640
Lid geworden op: vr 09 apr 2010, 19:29
Locatie: Solana de Cabañas, Spanje


Terug naar “%s” Afrika



Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron